Napokon belül lejáró és új ajánlatok, könyvújdonságok.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
KÖNYV E-KÖNYV ANTIKVÁR IDEGEN NYELVŰ ZENE FILM AJÁNDÉK, UTALVÁNYOK
bookline
Kedves Max Mustermann! 2020.10.01.

Érezted már úgy olvasás közben, hogy valamelyik könyv mintha pont rólad szólt volna? Almási Kitti új könyvében ez garantáltan így lesz, hiszen a téma az önazonosság keresése – illetve: megtalálása! Akár új mesékre, akár üzleti bölcsességre, akár ismeretterjesztő vagy ezoterikus könyvekre vágysz, most nagyszerű ajánlatokból szemezgethetsz. Ismerd meg jobban magadat és a világot: olvass és láss!

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
Ha hírlevelünket egy új, teljes méretű böngészőablakban szeretnéd megtekinteni, kérjük kattints ide!
Előjegyezhető könyvújdonságokra a megjelenést követő első héten 20% kedvezményt biztosítunk, ezt követően a kedvezmény mértéke 15%-ra módosul. A hírlevélben szereplő árak, kedvezmények és szállítási feltételek tájékoztató jellegűek. Az aktuális árak és a részletes feltételek weboldalunkon érhetőek el. Az antikvár ajánlatokban szereplő kiadványok részben illusztrációs célt szolgálnak. Ezt a hírlevelet a(z) max.mustermann@news.shopline.hu e-mail címre küldtük. Adatkezelési tájékoztatónkat itt éred el. Amennyiben a jövőben nem kívánod megkapni hírlevelünket, úgy kérjük, kattints ide! © 2001-2020. Libri-Bookline Zrt. Minden jog fenntartva. Oldalaink bármely tartalmi ill. design elemének felhasználásához a Libri-Bookline Zrt. előzetes írásbeli engedélye szükséges!