Az ő sikerük a gyermek gyógyulása.
Gyermekgyógyítók - Adományjegy <span class="donation">adomány</span>
adomány

Gyermekgyógyítók - Adományjegy

Adományoddal segítheted a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat munkáját és hozzájárulhatsz a beteg gyermekek korszerű, hatékony gyógyításához.

Online ár:

790 Ft

Van, hogy többre van szükség egy könyvnél.

Hiszünk benne, hogy az olvasás jobbá teheti a világot, azonban vannak olyan helyzetek, amikor többre van szükség egy jó történetnél. Ezért döntöttünk úgy, hogy támogatjuk a számunkra fontos ügyeket. Csatlakozz kezdeményezésünkhöz, és támogasd te is a Magyar Gyermekonkológiai Hálózatot!

A mi sikerünk a gyermekek gyógyulása!

Az 53 éves Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói az ország 8 pontján küzdenek nap mint nap a rákos gyermekek életéért. Ők a Gyermekgyógyítók!

A támogatásokból egyrészt modern, speciális műszereket, eszközöket tudunk beszerezni. Emellett legalább olyan fontos szakembereink folyamatos továbbképzése, a kutatómunka támogatása.
Adományával Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy a daganatos gyermekek az ország különböző pontjain mind a legkorszerűbb nemzetközi kezelési protokollok, eljárások segítségével gyógyulhassanak!

„Le a kalappal az osztályon dolgozók elött. Leírhatatlanul sokat jelentett számunkra a szaktudásuk, a humoruk, a szakma és a gyerekek iránti szeretetük.” - emlékszik vissza Flóra anyukája

„Itt mindenki tudja, mi a feladata, mi a dolga és éjjel-nappal vigyáznak ránk.” - meséli Szilvike édesanyja a szegedi Gyógyítókról


„Mi, gyermekgyógyító orvosok és ápolók szaktudásunk legjavát bevetve mindent megteszünk, hogy a gyermek a legkorszerűbb kezelésekben részesüljön, ezzel minden nap hitet és erőt adunk a megrémült szülőknek. A beteg gyermek számára élményekkel teli, biztonságot és szeretet árasztó környezetet biztosítunk, hiszen ettől erősödik meg lelkileg annyira, hogy akaratereje átlendítse a legnehezebb pillanatokon. A gyermekgyógyítás nem pusztán munka, hanem életre szóló hivatás.”
- dr. Kriván Gergely gyermekgyógyász, osztályvezető főorvos


„Amióta itt vagyok, a Magyar Gyermekonkológiai Hálózatnak, az itt dolgozó orvosoknak, Kriván főorvos úrnak is köszönhetően valami döbbenetes fejlődés ment végbe. Új eljárások, új terápiák, új gyógyszerek jelentek meg. Annyiszor eszembe jut, hogy ha mindez korábban rendelkezésünkre áll, akkor hány és hány gyereket lehetett volna megmenteni. De azt is tapasztalom, hogy a fejlődés nem áll meg, nekünk is állandóan haladnunk és tanulnunk kell.”
- Mariann nővér

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára