Több mint 3000 akciós e-könyv, antikvár bolhapiac -25%
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
KÖNYV E-KÖNYV ANTIKVÁR IDEGEN NYELVŰ ZENE FILM AJÁNDÉK, UTALVÁNYOK
bookline
Kedves Max Mustermann! 2024.03.28.

Átok vagy gyilkos ajándékba?! Nem szokványos választás, de ha a krimit szereted, jó ötlet. A héten még tart ugyanis 2+1-es Lettero ajánlatunk, melynek keretében 3 könyv vásárlása esetén a legolcsóbbat ajándékba adjuk! Az akciós kínálatban nem csak krimik és thrillerek, de romantikus és szórakoztató regények is találhatók, így akkor is remek ajándékok közül választhatsz, ha egy randinak vagy akár egy gigasztár hörcsögnek örülnél inkább.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
Ha hírlevelünket egy új, teljes méretű böngészőablakban szeretnéd megtekinteni, kérjük kattints ide!
Előjegyezhető könyvújdonságokra a megjelenést követő első héten 20% kedvezményt biztosítunk, ezt követően a kedvezmény mértéke 15%-ra módosul. A hírlevélben szereplő árak, kedvezmények és szállítási feltételek tájékoztató jellegűek. Az aktuális árak és a részletes feltételek weboldalunkon érhetőek el. Az antikvár ajánlatokban szereplő kiadványok részben illusztrációs célt szolgálnak. Ezt a hírlevelet a(z) max.mustermann@news.bookline.hu e-mail címre küldtük. Adatkezelési tájékoztatónkat itt éred el. Amennyiben a jövőben nem kívánod megkapni hírlevelünket, úgy kérjük, kattints ide! © 2001-2021. Libri-Bookline Zrt. Minden jog fenntartva. Oldalaink bármely tartalmi ill. design elemének felhasználásához a Libri-Bookline Zrt. előzetes írásbeli engedélye szükséges!