Vadaspark a könyvespolcon?

Gyerekkönyvek, főszerepben az állatvilággal

A legnépszerűbb meseszereplők szinte mind kivétel nélkül állatok. Míg a hercegnők, szuperhősök, csillámpónik és vagány verdák általában megosztják a mesehallgató közönséget, az állatos meséket örömmel hallgatják kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt. Válogatásunkban régi kedvenceket és új jelentkezőket mutatunk be nektek, akik mind örömmel varázsolják mesés vadasparkká bármely gyerekkönyves polcot.

A három kiscica

A cica sokak kedvenc állata. Ha pedig rögtön három van belőle, akkor garantált, hogy nem csak a színek fognak összegabalyodni. Vlagyimir Szutyejev egyik legkedveltebb, örökzöld története nem maradhat ki egyetlen állatmese-rajongó életéből sem!

Akciós ár:

1 050 Ft

Online ár: 1 275 Ft

Eredeti ár: 1 499 Ft

Online ár:

3 400 Ft

Eredeti ár: 3 999 Ft

Mihail Pljackovszkij; Vlagyimir Szutyejev: A nyúl, aki senkitől sem félt könyv

Online ár:

3 400 Ft

Eredeti ár: 3 999 Ft

Surranó kis árnyak

Fekete Istvánnál talán csak a legendás rajzfilmes, Dargay Attila tett többet azért, hogy a róka új színben tűnjön fel a magyarok előtt. A nem túl népszerű állat, köszönhetően a negyven éve filmvászonra lépett Vuknak, hipp-hopp a nézők és olvasók szívébe lopta magát, ahonnan azóta sem surrant ki. Bővítsd vukos gyűjteményed óriáskönyvvel, társasjátékkönyvvel, vagy vedd igénybe a ravasz kisróka segítségét a játékos szín- és számtanuláshoz!

Pörgess és játssz! - Vuk és barátai könyv

Online ár:

4 675 Ft

Eredeti ár: 5 499 Ft

Akciós ár:

1 400 Ft

Online ár: 1 700 Ft

Eredeti ár: 1 999 Ft

Röffenetesen okos ovisok

Nem malackodni az asztalnál, nem átszaladni a forgalmas úton, jegyet lyukasztani, tudni ki a nagybácsi, az unokatestvér vagy a dédmama. Sok tanulnivalója van egy ovisnak, míg iskolába kerül. Miklya Luzsányi Mónika malacikrei, Rozmaring és Tarack lelkesen nyújtanak csülköt minden kisebb és nagyobb ovisnak, hogy három történetükön át kalauzolják el a mesehallgatót a jól nevelt, okos ovis kitüntetésig. Indulhat a móka? Rozmaring és Tarack már alig várják, hogy együtt tanuljatok!

Miklya Luzsányi Mónika: Rozmaring és Tarack közlekedik könyv

Online ár:

2 375 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

Miklya Luzsányi Mónika: Rozmaring és Tarack viselkedni tanul könyv

Online ár:

2 375 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

Miklya Luzsányi Mónika: Rozmaring és Tarack a rokonoknál könyv

Online ár:

2 250 Ft

Eredeti ár: 2 499 Ft

Mesét akar? Kiástam!

A világ legismertebb vakondja bár egy szót sem szól, mindenki érti. Bámulatosan segítőkész, felejthetetlenül kedves figurája generációkat varázsolt el történetről történetre. Szegődjetek barátjául a Kisvakondnak és nyuszinak, süninek, békának, egérkének, járjátok be az erdőt-mezőt, föld felett és alatt, kukkantsatok be a nagyvárosba és ne feledjétek: ilyen társaságban a csillagos ég sem szab kalandjaitoknak határt!

Sicc a slamasztikában

A gyerekeknek külön őrangyaluk van. Akad, akinek nem is egy. Nos, a fekete-fehér kismacskára is biztos vigyáznak páran, különben biztosan nem úszná meg azt a sok galibát ép bőrrel, amikbe lépten-nyomon belekeveredik. Békebeli, szeretni való képeskönyv, nem csak macskrajongóknak!

Kálmán Jenő: Sicc a slamasztikában könyv

Online ár:

2 550 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Kálmán Jenő: Sicc az iskolában könyv

Online ár:

2 550 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Dóka-móka, avagy állati kisregények

Miért kéne az állatos történeteknek kisgyerekkor után eltűnniük a könyvespolcról? Bizonyára ez foroghatott az abszurd humorú kortárs író, Dóka Péter fejében is, amikor először egy ellopott zsiráf, később pedig két igen négyballábas szuperhős – egy malac és egy patkány – nyomába indult. S ha már ezek a különleges állatregények szóba kerültek, nem mehetünk el szó nélkül a kakukktojás Dodó mellett sem. Hogy miért kakukk? Mert Dodó nem Dóka Péter, hanem Pacskovszky Zsolt fantáziájából ugrott fejest egy kisregénybe, ahonnan alig várja, hogy minél többen kiolvassák.

Ismerkedj össze Szupermalaccal és Űrpatkánnyal!

És még ma is élnek, ha…

Mióta egyre nagyobb hangsúlyt kap a fajok kihalásának gyorsasága, sőt egyes kutatók szerint épp egy újabb kihalási hullám zajlik, nagyobb figyelmet kapnak az elmúlt évezredek során eltűnt fajok is. Vannak kihalt állatok a dinókon túl? Vannak! Közülük ismerhetsz meg többtucatnyit közelebbről is ebből a nagyalakú albumból.

A könyvről

A fajokról, alfajokról készült pompás, részletes ábrázolások és leírások arra hívják fel a figyelmünket, hogy az életnek milyen sok formája eltűnt már a Földről. Megelevenednek előttünk a kék bolygó örökre elveszett élőlényei, és talán tudatosodik bennünk az is, hogy a még meglevők sorsa a mi kezünkben van, a környezet változása mellett az állatfajok kihalása sem hagyhat benn

Radek Maly: Kihalt állatok atlasza könyv
könyv

Kihalt állatok atlasza

"És még ma is élnek, ha meg nem haltak" - a tündérmesék jól ismert befejezését az e könyvben szereplő 41 élőlény közül egyikről sem lehet elmondani pozitív kicsengéssel. A mamut, a dodó, a neanderv...

Online ár:

4 250 Ft

Eredeti ár: 4 999 Ft

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára

További információk

Árinfó

Akciós ár: a vásárláskor fizetendő akciós ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes nem akciós ár

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Bevezető ár: az első megjelenéshez kapcsolódó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb akciós ára